018 - 37 00 70

  • Fraktfritt från 850 kr, annars 69 kr
  •  Snabba leveranser, lagervaror skickas inom 1-3 vardagar

Jul 2018

Julen är årets största högtid och den är fylld av härlig glädjespridande inredning, Välkommen till vår avdelning för inredning till jul!

Artikelgrupperna härunder kommer att fyllas på efterhand som varorna kommer in, nya varumärken är bl a Watt & Veke där vi kommer att presentera ett brett sortiment av deras populära pappersstjärnor, bl a Sputnik och den omåttligt populära Snöblomman och lite annat smått och gott.

Nytt för i år är också att vi kommer att ha fina advenstljusstakar, till fönstret, från Star Trading och en extremt vacker elljusslinga med höga smala ljus som efterliknar levande ljus så långt det går, till din julgran inne.

Populära produkter i underkategorierna

Inredning till Jul

Vi firar jul med dig.

Vi på My White Countryhouse har satsat hårt på ett stort och fint sortiment för att inreda ditt hem till jul. Vi i vårt sortiment de aktuella färgerna för den säsong vi har framför oss samtidigt som vi bevarar de klassiska färgerna som aldrig blir omoderna.

Julen är en nostalgisk högtid och de förändringar i trenderna är som ett litet krus på ytan skulle man kunna säga, den stora breda traditionen ligger kvar i inredningen sedan många generationer tillbaka.

Centrum för kjulen är förstås julgranen, symbolen för många och det är ju även där man lägger alla julklappar.

Maten är också en central del i julfirandet och vi har ansträngt oss för att skapa förutsättningar för ett stämningsfullt julbord, vi säljer inte skinkan förstås, men textilier till bordet och tillhörande omgivning samt allt annat som du kan behöva bidrar vi med.

Hela hemmet får sig ofta en del av julstämningen och även utomhus där du kan hitta dekorationer hos oss.

Julklappar

För alla julklappar som ni kan handla hos oss har vi ingen egen avdelning, det är ju egentligen hela vårt sortiment som är möjliga julklappar, skillnaden är att det kan vara olika svår att slå in julklapparna beroende på om det är en liten mugg eller en stor möbel.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: